Subsidy Cloud Logo
SectorenSubsidiesSuccess Stories
Inloggen
Subsidy Cloud Logo
SectorenSubsidiesSuccess Stories
Inloggen
Subsidiescan

Succes Stories No Worries Company

€ 3.414.942
Subsidiebedrag
9
Aanvragen
8
Subsidies
Doe de gratis subsidiescan

Het succesverhaal van No Worries Company

Unit Victor is een app waarmee veteranen uit alle krijgsmachtonderdelen een eigen netwerk kunnen vormen. Met de app kunnen veteranen contact houden met kameraden met wie zij gediend hebben, oud-collega’s terugvinden die zij uit het oog verloren hebben en chatten in een veilige, besloten omgeving. Daarnaast kunnen veteranen op de hoogte blijven van nieuws en evenementen, beschikken over een overzicht van veteranenorganisaties en snel contact zoeken met instanties: een zeer moderne manier van thuiszorg dus. De app houdt (anoniem en versleuteld) bij hoeveel de gebruiker beweegt en hoelang hij gebruikmaakt van zijn telefoon. Hierdoor kan de gebruiker verandering in zijn of haar gewoontes waarnemen, en kunnen mede-veteranen eventueel helpen, doordat alle gebruikers inzicht krijgen in het groepsgemiddelde. De app kan gratis gedownload worden en is voor velen thuis echt een steuntje in de rug.

succesverhaalen_life_sciences_en_health_noworries
succesverhaalen_life_sciences_en_health_noworries_2

Wat is de rol van SubsidyCloud in dit succes?

No Worries Company is al sinds 2017 klant bij SubsidyCloud en heeft met behulp van ervaren subsidieadviseurs al verschillende subsidies aangevraagd binnen de topsector Life Sciences & Health. Zo zijn er aanvragen ingediend voor Horizon 2020, de MIT en de WBSO. Horizon 2020 is een groot Europees subsidieprogramma voor bedrijven of kennisinstellingen die internationaal werken aan onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie. Op dit moment is het team van SubsidyCloud druk bezig met de nieuwe conceptaanvragen voor No Worries Company binnen de topsector Life Sciences & Health. Zo wordt in de nabije toekomst de WBSO opnieuw aangevraagd.

Ben jij onze nieuwe success-story in de topsector Life Sciences & Health?

Naast de Horizon 2020-subsidie zijn er nog veel meer subsidies beschikbaar voor de thuiszorgbranche. Zo is er de MKB Idee-subsidie, de WBSO en de DHI. Richt jouw bedrijf zich op de thuiszorg en ben jij net als No Worries Company bezig met innovaties die goed zijn voor het milieu, de mens of de maatschappij? Vraag dan een Life Sciences & Health-subsidie aan met behulp van SubsidyCloud. Onze ervaren experts helpen je graag met het verkennen van de mogelijkheden en nemen het volledige aanvraagtraject voor je uit handen. Zo kun jij je volledig richten op jouw project. Met een succespercentage van 81% en meer dan 450 gespecialiseerde subsidieadviseurs, ben je bij SubsidyCloud verzekerd van een succesvol en tijdig ingediende subsidieaanvraag op het gebied van Life Sciences & Health.

Doe de gratis subsidiescan
succesverhaalen_topsector_subsidycloud

Andere Success Stories

SpeakSee
SpeakSee is een bedrijf met een maatschappelijk zeer relevante innovatie. Zij staan dan ook voor...
Parkinson Smartwatch
Parkinson is een ziekte die ontstaat in de hersenen. De ziekte kan zowel mannen als...
TreeCollective
Meer bomen in de stad zorgen voor een prettige leefomgeving, hittereductie, meer wateropvang en meer...
Ga naar overzicht