Geen categorie

DGA’s en publieke financiering

By 25 november 2020november 27th, 2020No Comments

DGA

De belangrijkste schakel in de economische motor en vaak onderbelicht als het gaat om subsidies. Voor veel subsidieadviseurs is het of niet de moeite waard of een gebrek aan kennis hoe om te gaan met de DGA en subsidies.

Kom ik in aanmerking?

Per jaar

€35.000

Haal jij nu het maximale uit jouw subsidies?

Heb jij het idee dat je momenteel het maximale haalt uit subsidies, voor zowel jouw werkmaatschappij(en) als je personal holding?

Ik heb onderzoek gedaan naar DGA’s en publieke financiering en ben ervan overtuigd dat veel DGA’s meer uit publieke financiering kunnen halen dan zij doorgaans doen.  Dit is de reden waarom je van mij deze brief krijgt. Wij vragen voor financiële en persoonlijke holdings tot wel €35.000 subsidie aan op jaarbasis. 

Wij zouden je daarom graag een gratis uitleg willen geven over hoe de DGA het volledige potentieel goed benut en wat hiervan de uitwerking is in zowel de personal holding als in de onderliggende werkmaatschappijen. 

Ben je al overtuigd en wil je meteen aanvragen? klik dan hier. Op basis van No Cure No Pay staan onze DGA specialisten voor je klaar. 

Wil je eerst meer weten? Bel naar 085 018 27 99 of stuur een mail naar bastiaan@subsidycloud.com. Ik help je graag verder!

Meld je hier aan!